Vegan Flex – Ilja van Noord | Hypno Soul Mentor

Vegan Flex

10-daagse detox kuur
effectief ontgiften, meer energie en een slanker fitter lichaam!

Herken jij in.....

Blijft je gewicht maar toenemen de laatste jaren? Ook al ben je voor je gevoel best goed bezig? Je valt steeds een paar kilo af met een dieet en vervalt daarna weer in je oude eetpatroon. Waardoor je ook snel weer aankomt.

Soms heb je jezelf niet goed onder controle en blijft het niet bij 1 koekje. Als je eenmaal begint dan zit er gewoon geen rem op. Je houdt gewoon van lekker eten en het idee dat je niks meer mag eten kan je best frustreren.

Hormonaal ben je volledig uit balans. Veel last van stemmingswisselingen. Je kunt je ook zo nu en dan weleens down voelen. Niet vooruit te branden.

Je weet dat je slanker kunt zijn en wilt dat ook graag, maar je komt alleen maar aan. Je eet gezond, snoept weinig en drinkt genoeg water, maar wat je ook doet je gewicht blijft toenemen. Wel eten, niet eten, veel eten, weinig eten, niets helpt. Wat gaat er dan wel werken? Je hebt zo’n beetje alles geprobeerd, maar je blijft het gevoel van een gestrande walrus houden. Je wordt er zo langzamerhand radeloos van.

Je voelt je vaak heel moe. Als de wekker gaat wil je er eigenlijk wel weer induiken. Je ene voet voor je andere zetten is elke dag alweer een uitdaging. Enorm gebrek aan energie elke dag. Daarbij komt ook nog eens dat je elke nacht slecht slaapt

Als er een virus heerst lijkt het er wel op dat jij altijd die persoon bent diet deze dan ook oppikt. En ze duren ook zo ontzettend lang voordat je opgeknapt bent.

Vegan Flex _ Ilja van Noord
Vegan Flex _ Ilja van Noord

Hoe tof zou het zijn voor je als.....

Je weer eens innig tevreden over jezelf zou zijn en fit wakker worden. Met andere woorden, je vraagt jezelf af waarom je er geen gewoonte van zou maken.

Je in de spiegel kijkt en je denkt bij je zelf "nou die mag er best wezen".

Je weer dat mooie jurkje aan kan, zonder jezelf er in te proppen. Maar dat alles mooi zit en geen extra rollen zich te voorschijn toveren.

De wekker gaat 's morgens en dan je bed uit springt vol energie.

In de spiegel ziet hoe mooi je huid er uit ziet. Je weer straalt!

Geen last meer hebt van een opgeblazen gevoel.

Je super fit en slank voelt!

Hoe fijn zou het zijn als je in 10 dagen je energie weer terug voelt komen, je stoelgang weer normaal is, je huid weer gaat stralen en een aantal kilo verliest? En dat die kilo’s er ook nog eens veel makkelijker afblijven??

Resultaten die je kunt verwachten met Fittergy Vegan Switch detox kuur, is

✔️Tot 4 kilo gewichtsverlies

✔️ Een versterkte darmflorm

✔️ Een mooiere huid 

✔️ Meer energie

✔️ Fitter gevoel

✔️ Slanker lichaam

Vegan Flex _ Ilja van Noord

Wat gaan we doen tijdens Vegan Switch?

Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen.

Sporten tijdens detox kuur

Elke dag bewegen is heel belangrijk voor een goede gezondheid. Beweging en sport vormen een belangrijk onderdeel van de 10-daagse detox kuur.

Tijdens de 10 Vegan Switch dagen, moet je elke dag minimaal 1 uur achter elkaar bewegen én daarnaast twee actieve zweettrainingen doen. Regelmatig bewegen en/of sporten is heel goed voor je weerstand. Het helpt namelijk om ziektewekkers te bestrijden.

Vegan Flex _ Ilja van Noord
Vegan Flex _ Ilja van Noord

Waarom die vitamine strip?

De suppletiestrip en Greens zijn onmisbaar tijdens de Vegan Switch detox kuur. Deze gebruik je elke dag. In de suppletiestrip zitten speciaal geselecteerde voedingssupplementen die bij het ontbijt, de lunch, het diner en voor het slapen gaan, dienen te worden ingenomen.

Deze voedingssupplementen ondersteunen allen op hun eigen manier het ontgiften van het lichaam en zorgen voor een hogere energieproductie. Het drinken van de Greens draagt ook bij aan het ontgiften en het maken van de Vegan Switch.

Wat krijg je met het Fittergy Vegan Flex detox kuur?

✔︎Alle benodigde supplementen

✔︎ Persoonlijk Vegan Flex Protocol

✔︎ voor 30 dagen Greens

✔︎ Starten wanneer je wilt

✔︎4 Receptenboeken met heerlijke recepten

✔︎ 10 dagen lang, elke dag een mail van mij

✔︎ Online Academie met video's & dagelijkse workouts