het Lockdown Countdown pakket – Ilja van Noord | Hypno Soul Mentor
DE LOCKDOWN COUNTDOWN START OVER:

Hallo mooi vrouw,

Het Lockdown Countdown pakket Samen stappen zetten naar een lifestyle om van te houden tijdens de lockdown.

HERKEN JE DIT?

 • Je hebt weer de neiging om naar de supermarkt te rennen en zakken chips te kopen
 • Je zit de hele dag binnen, kijkt naar buiten daar word je ook niet vrolijk van maar je weet ook niet hoe je dit moet doorbreken.
 • Heb je ook zo'n behoefte aan reflectie, wat heeft 2020 nou echt voor jou gedaan
 • Je bent bang dat er nog meer Corona kilo's bijkomen
 • Je voelt alleen maar angst en stress in je hoofd en in je lijf. En je weet niet hoe je daar uit moet blijven
 • Sportschool is dicht en je weet niet hoe je nu je sport momenten moet inplannen. Je vindt het lastig om jezelf elke keer weer te moeten motiveren om iets aan beweging te doen.

WEET DAT JE NIET DE ENIGE HIER IN BENT

Daarom dit toffe mini programma speciaal voor jou!
De Lockdown Countdown om meer Joy, Love & Light in je lifestyle te brengen.

Start is maandag 28 december 2020 en tellen samen af naar dinsdag 19 januari 2021!
Tijdens deze weken ontvang je elke dag een mail van mij met vragen van reflectie, tools voor een healthy body en tips om een happy mind te creëren.  Zodat we Fit, Slank en Slank samen uit deze tijd komen.

Hoe zou het zijn als je in deze lockdown meer Joy, Love & Light ervaart en stappen zet in een lifestyle om van te houden.

BEN JE KLAAR OM IN ANGST TE BLIJVEN LEVEN EN WIL JE IN JE EIGEN WERELD ZIJN? Dan is het Lockdown Countdown pakket echt iets voor jou!

Lockdown Countdown pakket 2020 (2)

Hoe blijf je nu uit die angst? Hoe zorg je er voor dat je in je eigen wereld kunt blijven? Maar hou doe je dat juist NU? Hoe hou je de negativiteit buiten? En zorg je er nu voor dat je je voeding, je mindset en je dagelijkse beweging op orde houdt?

Wat kun je doen dat je er voor kan zorgen dat je in eigen wereld kan blijven staan als de wereld om je heen omvalt?

Daar ga ik je de tijdens de Lockdown Countdown mee helpen, door handvaten te geven zodat jij leert stappen te zetten om de buitenwereld buiten te laten. Meer Joy, Love & Light ja en ook fun in je eigen wereld te creëren.

Want wat ik gemerkt heb is dat de meeste vrouwen juist door de huidige situatie, niet de stap durven te nemen om aan hun lifestyle en gezondheid te werken. En de "verkeerde" keuzes maken in hun lifestyle, ondanks zij weten dat zij beter weten.

Hoe mooi is het om dat juist NU aan te gaan pakken.
Want je hebt echt de tijd! #jehebtdetijd

Met het Lockdown Countdown mini programma ga je stappen zetten naar een lifestyle om van te houden.

ilja webinar geek sales checkout (1)

Hi, ik ben Ilja van Noord

Hallo mooie vrouw, mijn naam is Ilja van Noord en 48 jaar!

In de afgelopen 15 jaar heb ik al meer dan honderden vrouwen mogen inspireren, helpen, begeleiden en ondersteunen naar een healthy body & happy mind.

Ik heb gemerkt in de eerste periode van 2020, de eerste lockdown, dat veel vrouwen in hun angst gingen zitten. Dit kwam vooral doordat we toen (en eigenlijk nu nog steeds) niet wisten wat er ging gebeuren en hoe lang het zou duren (helaas geldt dat nog steeds).

De reactie van veel vrouwen was dan ook, eten en drinken. En dan bedoel ik niet gezond eten en veel water drinken.

Daarom heb ik ook NU besloten om een Lockdown Countdown mini programma te ontwikkelen. Om samen deze lockdown met een positieve vibe door te komen. Om samen stappen te gaan zetten naar een lifestyle om van te houden.

Deze lockdown gaan we het anders doen. Het is een mooie tijd om 2021 te starten met een kickstart voor een gezonde lifestyle. 

Met meer Joy, Love & Light.

Doe je mee? 

WAT KRIJG JE?

 • AFTELKALENDER

  Vanaf maandag 28 december 2020 aftellen tot en met 19 januari1

 • MAIL

  Elke dag ontvang je een mail met een thema van die dag. Deze mails kunnen de volgende zaken bevatten tips, tools, video's, audio's, pdf's en nog veel meer!

 • JOURNAL

  Je ontvangt een journal om al je inzichten, doelen, wensen, dankbaarheid en successen op te schrijven.

 • EN NOG MEER...

  En nog veel meer leuke handige inspriaties om van je lifestyle te gaan houden.

STAP NU IN VOOR

€ 47,00

Betalingen.png

Ik geloof niet in gouden bergen en "zo als je dit doet wordt je slank" methodes, neem dit wonder drankje en je bent voor altijd slank en je hoeft nooit meer wat te doen.... en meer van dat! Ik geloof in afgestemd lifestyle, integriteit, verbinding en goed contact met jezelf. Het mag duidelijk zijn dat er geen garanties zijn dat jij dezelfde resultaten zal behalen als ik deed en doe. Dit is afhankelijk van jouw inzet, jouw commitment naar jezelf en niet vergeten de intentie om het beste uit jezelf te halen. Ik hier om jou de beste tools en stappen te geven om jou daar te brengen waar je naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw lifestyle om de resultaten te behalen. Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van mijn websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garaderen. Just doe the work & make it happen!

© Ilja van Noord | Feeling Fit Academy | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring