OPTIN_Challange – Ilja van Noord | Hypno Soul Mentor
Templete Levering (1)

Jaren lang hoor ik veel mooie vrouwen zeggen "Oke Ilja nu ben ik die extra kilo's kwijt, eigenlijk zou ik ook graag nog wat meer gewicht willen verliezen. Maar de stap hoe hou ik de kilo's er af is al een hele uitdaging. Zeg mij alsjeblieft HOE????" 

HELP.........

Vanaf maandag 28 september ga ik je 5 dagen lang gratis inspireren om stappen te zetten om van jouw lifestyle te gaan houden. Zodat je niet meer in de modus volhouden staat maar naar houden van gaat. Volle focus op wat je WEL kan en mogelijk is! Wat jouw actieplan is en in jouw tempo.

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Challenge
Ilja van Noord _ voeding & lifestyle coach (1)

In de afgelopen 15 jaar heb ik al meer dan honderden vrouwen mogen helpen, begeleiden en ondersteunen naar een healthy body & happy mind.

Ja, ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om het allemaal te moeten volhouden, been there done that... daarom ook deze challenge. Zo merkte ik dat veel vrouwen het wel lukte om de kilo's kwijt te raken maar ik kreeg dan altijd weer  daarna de vraag "Hoe... nu verder? Hoe hou ik nu mijn nieuwe lifestyle vast?"

De tijden zijn nu ook wel erg veranderd. We moeten meer thuis werken, naar de sportschool gaan is op tijdslot, kinderen zijn meer thuis, met andere woorden de rust in huis is het ver te zoeken. Een moment van ME-TIME zit er daardoor steeds minder in. En een gezonde lifestyle schiet er al helemaal bij in. Althans dat zijn de gedachtes die waarschijnlijk bij je naar boven komen. Hoe ga ik het allemaal volhouden? Laat staan van houden?

Daar ga ik je dus de komende 5 dagen mee helpen. Ik ga je de stappen en de tools geven om nu eens en voor altijd van volhouden naar houden van te brengen. Ja het is simpel, maar ik zeg niet dat het makkelijk is, maar weet ik heb het ook voor elkaar gekregen. Dus voor jou gaat het ook lukken.​​

En daar ga ik je NU in deze gratis 5-daagse Challenge mee helpen. Ik neem je mee om de eerste stappen te zetten in het "volhouden naar het houden van". Aan de hand van 5 video's en opdrachten in de pop-up Instagram Community. We gaan opzoek naar jouw oude patronen en deze zo omzetten naar nieuwe patronen die voor jou wel werken. En op jouw tempo!

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Dit gaan we doen :

Tijdens deze 5 daagse challenge is er iedere dag een video in de pop-up Instagram Community. In deze video's bespreek ik een thema van de dag zodat je na 5 dagen weet welke stappen je kunt zetten om van je nieuwe lifestyle te houden. Mijn missie is om zoveel mogelijk mooie vrouwen weer meer van zichzelf te laten houden.

Alle video's blijven in de Community staan en je hebt tot zondag 11 oktober de tijd om alle video's en opdrachten te doen.

oude patronen
Dagen - WAT GAAN WE DOEN
wat doet het met je
Dagen - WAT GAAN WE DOEN (1)
nieuwe overtuigingen
Dagen - WAT GAAN WE DOEN (2)
keuzes maken
Dagen - WAT GAAN WE DOEN (3)
jouw actieplan
Dagen - WAT GAAN WE DOEN (4)

Tijdens deze 5-daagse ga je jouw nieuwe overtuigingen creëeren ten behoeve van jouw lifestyle. En ontdek je wat het kan betekenen voor jou om liefdevolle naar jouw lifestyle te kijken!

Nooit meer op dieet!! Maar toch afvallen....

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik geloof niet in gouden bergen en "zo als je dit doet wordt je slank" methodes, neem dit wonder drankje en je bent voor altijd slank en je hoeft nooit meer wat te doen.... en meer van dat! Ik geloof in afgestemd lifestyle, integriteit, verbinding en goed contact met jezelf. Het mag duidelijk zijn dat er geen garanties zijn dat jij dezelfde resultaten zal behalen als ik deed en doe. Dit is afhankelijk van jouw inzet, jouw commitment naar jezelf en niet vergeten de intentie om het beste uit jezelf te halen. Ik hier om jou de beste tools en stappen te geven om jou daar te brengen waar je naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw lifestyle om de resultaten te behalen. Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van mijn websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garaderen. Just doe the work & make it happen!!

Copyright Ilja van Noord 2020 | Feeling Fit & Fabulous | Privacyverklaring