Break the Chain – Ilja van Noord | Hypno Soul Mentor
_Salespage header BTC

Je bent echt wel lekker op gang en dat klopt ook van de buitenkant helemaal maar je wilt verder. Je wilt meer moeiteloosheid, meer flow, meer joy, meer plezier ervaren in je leven met jezelf, met je vrienden, met je familie en ook vooral in en met je bedrijf.

Je hebt eigenijk allemaal wel voor elkaar maar je voelt aan alles dat je toe bent aan een volgende stap. In een veranderde tijd waar wij nu inzitten merk je dat al helemaal. Je wilt wel die stap zetten maar je hebt de hele tijd het gevoel dat je aan zo'n elastiek zit vastgebonden en continu weer wordt teruggetrokken. Je weet je wil gewoon die stap nemen maar je weet niet HOE.

Je hebt een beetje hier en een beetje daar al van alles uitgeprobeerd. De ene training naar de andere training gevolgd maar je merkt dat je ECHT meer FOCUS nodig hebt. Je hebt het gevoel dat je jezelf elke keer weer aan een ketting legt. Die ketting, jouw ketting, die je zelf moet doorbreken maar toch blijf je eigen grootste saboteur.

Je wilt NU echt in beweging komen om de volgende stap in je bedrijf te zetten.
Meer fun, joy en tijd voor jezelf, stoppen met wat je altijd deed wat tot nu toe je nog niet tot de next level heeft gebracht.
Je wilt echt gaan shinen, to RISE UP

Wat gaan we doen in deze 3 dagen?
De Ketting doorbreken en je gaat o.a. in kaart brengen:

WAT jouw ketting is.
WAT houd je vast.
HOE dat voelt
HOE
 je jezelf wil voelen
HOE
je dit kunt doorbreken

Hoe mooi is dat om dit te doen in de energie van de Volle Maan, woensdag 26 mei.

Break the Chain and Rise Up

Schrijf je snel in voor deze GRATIS online training

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze 3 daagse. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.
BTC - Ilja (1)
Holistische [Business] Coach

Hi, ik ben Ilja

En ik ben nu meer dan 16 jaar onderneemster en heb in die jaren honderden vrouwen mogen begeleiden met het creeren van een leven die zij voor zichzelf wensten.

Met al mijn jaren ervaring als Lifestyle & Voedingscoach kwam ik er iedere keer erachter dat vrouwen allemaal tegen hetzelfde aanliepen ook al waren de problemen anders. Het kwam altijd weer neer op de blokkades die opgeworpen werden door persoonlijke overtuigingen, patronen en of gewoontes.

Omdat ik dit zo ontzettend interessant vond, en ik zelf ook in dat proces zat en dingen herkende, ben ik een Hypnose opleiding gaan doen.

Ik ben al jaren bekend als expert in de beauty lifestyle maar iedereen weet dat het daar niet om gaat. We weten allemaal dat het niet gezond is om een zak chips  leeg te eten. Het gaat er veel meer om waarom pak je steeds die zak chips en dat is het niet alleen met chips maar het gaat om alle patronen in je leven.

Zoals je één ding doet zo doe je alles!

Daarom deze 3 daagse, ik ga je hier de eerste sleutel geven om je Ketting te doorbreken. We hebben dan één ding aangepakt maar er zijn natuurlijk nog veel meer. Daar is een stappenplan, roadmap voor. In de BONUS Masterclass ga ik je daar meer over vertellen.

Schrijf je snel voor deze 3 daagse GRATIS online training

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze 3 daagse. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Dit gaan we doen :

Tijdens deze 3 daagse online training is er iedere dag een live Masterclass in de besloten pop-up Instagram Community.

Mijn missie is om zoveel mogelijk onderneemsters in te laten zien dat ze zelf de sleutel in handen hebben om los te breken. Om hun poorten  te openen naar meer fun, joy en love in zowel hun zakelijke als privé leven.

Mijn doel is tijdens deze 3 dagen om jou kleine stappen te geven zodat je in gaat zien dat je zelf de sleutel in handen hebt om jouw ketting te door breken, to break the chain and rise up!

BONUS: zondag 30 mei een extra LIVE MASTERCLASS om 11:00 uur

3

Inzicht

woensdag 26 mei 2021

Wat tegenhoudt je in wat je doet.

09:30 uur live Masterclass in de Community

4

Waarnemen

donderdag 27 mei 2021

Waarom je tegen laat houden

09:30 uur Live Masterclass in de Community

5

Shine

vrijdag 28 mei 2021

Hoe je kunt doorbreken van die patronen.

09:30 uur live Masterclass in de Community

6

Masterclass

zondag 30 mei 2021

Bonus Masterclass - Sleutels tot Empowerment

Live om 11:00 in Zoom

Doen wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg!

Schrijf je NU in voor deze GRATIS online training

Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Ik stuur je alleen informatie die aansluit bij deze 3 daagse. Lees hier meer over in mijn privacyverklaring

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik geloof niet in gouden bergen en "quick-fix" methodes, neem dit wonder drankje en je bent voor altijd af van je oude gewoontes en je hoeft nooit meer wat te doen.... en meer van dat! Ik geloof in afgestemd lifestyle, integriteit, verbinding en goed contact met jezelf. Het mag duidelijk zijn dat er geen garanties zijn dat jij dezelfde resultaten zal behalen als ik deed en doe. Dit is afhankelijk van jouw inzet, jouw commitment naar jezelf en niet vergeten de intentie om het beste uit jezelf te halen. Ik hier om jou de beste tools en stappen te geven om jou daar te brengen waar je naartoe wil maar uiteindelijk zijn dit alleen maar handvatten. JIJ moet ze gaan gebruiken en vertalen naar jouw business om de resultaten te behalen. Want wat heb je aan mooie hardloopschoenen als je van plan bent om op de bank te blijven hangen? Wees je bewust dat niets op deze pagina of welke van mijn websites en e-mails dan ook resultaten beloven of garaderen. Just do the work & make it happen!!

Copyright Ilja van Noord 2021 | Feeling Fit & Fabulous | Privacyverklaring